Liiketoiminnan /strategian konsultaatio ja koulutus

Alexander Reuterhorn on asunut kahdessatoista maassa ja rakentanut asiakkailleen lähes kahden miljardin euron edestä liiketoimintaa Euroopassa.

Hän on konsultoinut sekä juuri aloittaneita start-uppeja, sekä vastannut isojen pörssiyhtiöiden asiakkuuksista. Hänen uransa värikkäimmät hetket löytyvät kansainvälisestä diplomaatti urasta kaupallisena neuvoksena ( Finnpro ).

Alexander on osakkaana useassa yrityksessä ja toimii tällä hetkellä myös ulkomaankaupan neuvoston pääsihteerinä, sekä konsultoi valikoituja yrityksiä vieden heidän liiketoimintaansa maailmalle.Miten menestyä maailmalla?
Mitkä on yhteiset nimittäjät, miten päästä kiinni toimintaan maailmalla?
Onko se vaikeaa ja onko ruoho aina aidan toisella puolella vihreämpää?

Koulutuksen tai luennon avulla voit selvittää omia valmiuksia kansainväliseen liiketoimintaan ja avata silmät mitä kaikkea voi olla odotettavissa, kun siirrytään uusille markkinoille.

Yrityksen ongelmatilanteet
Onko yritykselläsi ongelma mikä pitäisi ratkaista tai saada siihen vaihtoehtoja?

Alexander pystyy mitä todennäköisemmin auttamaan, kun kyse on rahoituksesta, tukiasioista, avainhenkilöiden palkkaamisesta, sopimusteknisistä asioista tai asioissa, joissa kieli tai kulttuuri on haasteena. Tämä voidaan hoitaa konsultaationa tai koulutuksena, jossa viesti saadaan halutulla tavalla perille koulutuksen osallistujille.

Liiketoiminnan suunta
Mitä tehdään ja miksi? Koulutukset ja konsultaatio yrityksien johdolle tai johdolle ja henkilöstölle.

Esityskielet: Suomi, Ruotsi, Englanti, Saksa


Pyydä koulutustarjous: Pauli Vuorio puh 050 570 8163 pauli.vuorio@powercompetence.fi