Stressinhallinta, resilienssi, johtaminen ja tiimityö

Harri Gustafsberg. Harrin kokemuksellinen tausta on kivenkova. Harri työskenteli Poliisin valtakunnallisessa valmiusyksikkö Karhussa yli 20 vuotta, joista viimeiset 10 vuotta kouluttajana ja operatiivisena johtajana. Hän lopetti yksikössä elokuussa 2014.Harri on mielen suorituskykyä valmentava, tutkiva ja kehittävä filosofian tohtori ja turvallisuus johtamisen maisteri (FT, HTM). Lisäksi Harri on palkittu tietokirjailija ja palkittu yrityspuhuja.

”Kun en löytänyt tarpeeksi uskottavaa valmentajaa, joka todella ymmärtää
miten kehitetään kykyä (resilience) toimia paineen alla ja menetelmää miten henkistä suorituskykyä (mental performance) vahvistetaan, päätin perehtyä aiheeseen itse. Matkani ei päättynyt väitöstutkimukseen, vaan se jatkuu ja syventyy edelleen.”

Harri on erikoistunut suorituskyvyn nostamiseen yksilötasolla ja organisaatiotasolla; tiimityön, johtamisen ja yhteisen kulttuurin vaikuttamisen kautta. Yksilötasolla hyvinvointi on tärkeä perusta, mutta kun resursseja tarvitaan muutosten ja haasteiden kentällä, niin hyvinvointiin keskittyminen ei riitä, tarvitaan laajemman skaalan taitoja. Harrin käyttämä ja kehittämä valmennus menetelmä kiinnostaa laajasti.

Esikoisteos ”Mielen valmentamisella optimaaliseen suoritukseen” ilmestyi 2014. “Tilannetaju, päätä paremmin” Työpsykologian tohtori Helena Åhmanin kanssa julkaistiin syyskuussa 2017, tämä kirja palkittiin 2019 Ekonomiliiton busnineskirjallisuus tilaisuudessa. ”Do people get shot because some cops Panic?” julkaistiin 2018.

Pyydä koulutustarjous: Pauli Vuorio puh 050 570 8163 pauli.vuorio@powercompetence.fi