MYYNTIKOULUTUS AKTIIVISEEN HENKILÖKOHTAISEEN MYYNTITYÖHÖN

Myyntikoulutus tiistaina 17.01.2017 klo 9.00-17.00

Tampere Congress & Culture Centre PUISTOTORNI, Hämeenpuisto 28, 33200 Tampere

Myyntikoulutus on kaikille niille, jotka ovat asiakasrajapinnassa ja tekevät sopimuksia ja kauppoja henkilökohtaisesti tapaamisilla tai puhelimitse. Muun muassa lähes kaikki yrittäjät, asiantuntijat, konsultit, myyntineuvottelijat, myyntipäälliköt ja myyntijohtajat ovat näitä henkilöitä.

Uusien tapojen käyttöönoton rinnalla aktiivisen henkilökohtaisen myyntitaidon merkitys ja myyntiaktiivisuus ovat edelleen erittäin vaikuttava ja useimmille täysin välttämätön osa kauppojen saamiseksi. Markkinointiautomaatiot ja myyntisuppilotkin tarvitsevat useimmiten myyjän vaikuttamista ja kauppojen päättämistä ihmisen tekemänä. Aktiivinen henkilökohtainen myyntityö kauppojen saamiseksi on monille tärkeämpää kuin koskaan.

Tässä koulutuksessa keskitytään myynnin tähän osa-alueeseen. Useimmat asiat ovat yksinkertaisia ja samat lainalaisuudet auttavat monessa muussakin asiassa. Lupaamme, että tämä on loistava investointi. Puhumme selvää Suomea ja kouluttajat ovat kokeneita alan ammattilaisia sekä teoriassa, että käytännössä. Saat ainekset tulla hyväksi myyjäksi tai kehittää hyviä myyntitaitojasi. Sen jälkeen suurin osa on omasta toiminnastasi ja teoistasi kiinni.

Osallistujille tarjoamme ruokailun ja kahvitukset. Päivän aikana pidämme kaksi kahvitaukoa ja yhden lounastauon. Aamukahvit alkaen klo 8.30. Aloitus klo 09.00

Ilmoittautumiset ja tiedustelut myös: Puh 050 570 8163

Kouluttajat

Kuva

Päivän sisältönä mm.

  • Mistä myyntitulos syntyy- Mikä on myyjän rooli ja muut perus lainalaisuudet.
  • Millainen on asiakkaan ostoprosessi ja mitä siinä kannattaa ottaa huomioon.
  • Miten myyntitapahtuma etenee
    -Mikä on muuttunut ja mikä ei ole muuttunut.
  • Miten myyjä vaikuttaa asiakkaaseen?
    Puhetaito, nonverbaali viestintä ja asenteet
  • Kaupanpäätöstaidot ja vastaväitteiden käsittely

KuvaSisältää laajan koulutusmateriaalin sekä lisäksi
Myynnin kultainen kirja E-kirjana.
www.kultainenkirja.fi
Materiaali paikan päällä sekä ydinmateriaali sähköisesti. Valmenna itseäsi koulutuksen jälkeen!

Hinta 430 euroa + alv 24% / osallistuja. Kysy ryhmätarjous!

Ilmoittaudu koulutukseen

Yritys
Y-tunnus
Nimi
Osoite
Postinumero ja -toimipaikka
Sähköpostiosoite
Puhelin
Ilmoittautuvat henkilöt

Osallistumiset laskuttaa Koulutuspalvelu Vaikutus Power Competence Oy:n ja Koulutus palvelu Vaikutus Oy:n yhteistyösopimuksen mukaisesti ja koulutuksessa käytetään Koulutuspalvelu Vaikutuksen logolla olevia koulutusmateriaaleja.

Ennakkoehtojen mukaan ilmoittautuvat laskutetaan ilmoittautumisen jälkeen. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle tai siirtää osallistumisensa seuraavaan avoimeen koulutukseen.

Normaaleilla ehdoilla ilmoittautuneille peruutus on ilmoitettava viimeistään 14 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50% koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta.