MYYNTIKOULUTUS AKTIIVISEEN HENKILÖKOHTAISEEN MYYNTITYÖHÖN

Torstaina 25.01.2018 klo 09.00- 17.00 Pisparanta, rantatie 27, Tampere ( Santalahti ) kokoustila Pispala. Ilmainen pysäköinti! Lähellä keskustaa - helppo tulla. https://pispa.fi/yhteystiedot

Kuva

Varmasti hyvä myyntikoulutus!

Tämä koulutus perustuu kokemukseen ja lisäksi arvostettujen auktoriteettien toimiviin oppeihin. Palaute on ollut loistava. Uusien tapojen rinnalla aktiivisen henkilökohtaisen myyntitaidon merkitys on suuri. Henkilökohtainen myyntityö on edelleen vaikuttavin tapa kauppojen saamiseksi ja asiakas-suhteiden muodostamiseksi.

Koulutus on erityisesti sinulle, joka teet sopimuksia ja kauppoja henkilökohtaisesti tapaamisilla tai puhelimitse, alastasi ja statuksestasi riippumatta.

Laaja koulutusmateriaali, ruokailu ja kahvitarjoilut sisältyvät osallistumiseen.

Koulutus antaa ainekset tulla hyväksi myyjäksi tai edelleen kehittää ja kerrata hyviä myyntitaitojasi. Samat lainalaisuudet toimivat muissakin asioissa. Kustannustehokkaampaa koulutusta tai parempaa investointia saat hakemalla hakea.

Osallistujana saat nyt lisäksi myynnin kultaisen kirjan sekä painettuna, että myös E- kirjana, kun saat koulutusmateriaalia myös sähköisesti! https://kultainenkirja.fi sivulla tarkemmat tiedot teoksesta.

Kouluttajana

Kuva

Koulutusohjelman PDF- esite


Hinta 430 euroa + alv 24% / osallistuja.

Ryhmätarjouksena neljä osallistujaa kolmen hinnalla. Lisätietoja: Puh 050 570 8163

OSALLISTUMISPAIKAT OVAT NYT TÄYNNÄ! VOIT KYSYÄ PERUUTUSPAIKKAA TAI ILMOITTAUTUA SEURAAVAAN 12.04.2018 SAMASSA PAIKASSA JÄRJESTETTÄVÄÄN MYYNTIKOULUTUKSEEN. KERRO ETTÄ ILMOITAT OSALLISTUJIA 12.4 KOULUTUKSEEN LOMAKKEEN TIETOKENTÄSSÄ: ILMOITTAUTUVAT HENKILÖT

Ilmoittaudu koulutukseen

Yritys
Y-tunnus
Nimi
Osoite
Postinumero ja -toimipaikka
Sähköpostiosoite
Puhelin
Ilmoittautuvat henkilöt

Osallistumismaksu laskutetaan ilmoittautumisen jälkeen. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle henkilölle tai siirtää osallistumisensa seuraavaan avoimeen koulutukseen.

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 14 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan / pidätetään koko tilaisuuden hinta. Koulutusmaksu palautetaan vain sellaisissa tapauksissa kuin erikseen näin sovitaan ja todistettavalla force majeure syyllä: onnettomuus, kuolintapaus yms. Varauksesta pidätetään tällöin 50% varausmaksuna peittämään laskutus, varaus ja muutoskuluja.

Koulutus tilattavissa myös omalle organisaatiolle.