MYYNTIKOULUTUS AKTIIVISEEN HENKILÖKOHTAISEEN MYYNTITYÖHÖN

Torstaina 17.01.2019 klo 09.00- 17.00 Pisparanta, rantatie 27, Tampere ( Santalahti ) kokoustila Pispala. Ilmainen pysäköinti! Lähellä keskustaa - helppo tulla. https://pispa.fi/yhteystiedot

"Kun myyjä pystyy osoittamaan meille, kuinka hänen artikkelinsa voi auttaa meitä ratkaisemaan meidän ongelmamme, hänen ei tarvitse myydä sitä meille. Me ostamme. Ja asiakas pitää tunteesta, että hän ostaa - hän ei pidä siitä että hänelle myydään."
Kuva

Koulutus antaa keinoja tulla hyväksi myyjäksi tai edelleen kehittää ja kerrata hyviä myyntitaitojasi. Useimmat asiat ovat yleispäteviä ja toimivat millä myynnin osa-alueella tahansa on kyse sitten asiantuntijamyynnistä, kuluttajamyynnistä tai B2B-myynnistä. Kustannustehokkaampaa koulutusta tai parempaa investointia saat hakemalla hakea.

Koulutuksen sisältö perustuu kokemukseen ja arvostettujen auktoriteettien toimiviin oppeihin. Henkilökohtainen myyntityö on edelleen vaikuttavin tapa kauppojen saamiseksi ja asiakas-suhteiden muodostamiseksi.

Laaja uusittu koulutusmateriaali, 44- sivuinen nelivärinen materiaali liimasidotussa kansiossa ostohinnaltaan 70 euroa- jokaiselle osallistujalle.Saat koulutusmateriaalin myös sähköisesti!

Ruokailu, kahvitarjoilut ja muistiinpanovälineet sisältyvät myös koulutuksen hintaan.

Osallistujana saat myös 224- sivuisen myynnin kultaisen kirjan https://kultainenkirja.fi sivulla tarkemmat tiedot teoksesta.

Varmasti hyvä myyntikoulutus!

Kouluttajana

Kuva

Koulutusohjelman PDF- esite


Hinta 430 euroa + alv 24% / osallistuja.

ILMOITTAUTUESSASI NYT ETUHINTA 260 EUR0A +ALV / OSALLISTUJA!

Ryhmätarjouksena neljä osallistujaa kolmen hinnalla. Lisätietoja Puh 050 570 8163

ENÄÄ RAJOITETUSTI PAIKKOJA JÄLJELLÄ.

Ilmoittaudu koulutukseen

Yritys
Y-tunnus
Nimi
Osoite
Postinumero ja -toimipaikka
Sähköpostiosoite
Puhelin
Ilmoittautuvat henkilöt

Osallistumismaksu laskutetaan ilmoittautumisen jälkeen. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle henkilölle tai siirtää osallistumisensa seuraavaan avoimeen koulutukseen.

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 14 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan / pidätetään koko tilaisuuden hinta. Koulutusmaksu palautetaan vain sellaisissa tapauksissa kuin erikseen näin sovitaan ja todistettavalla force majeure syyllä: onnettomuus, kuolintapaus yms. Varauksesta pidätetään tällöin 50% varausmaksuna peittämään laskutus, varaus ja muutoskuluja.

Koulutus tilattavissa myös omalle organisaatiolle.