MYYNTIKOULUTUS AKTIIVISEEN HENKILÖKOHTAISEEN MYYNTITYÖHÖN

Myyntikoulutus torstaina 12.10.2017 klo 9.00-17.00

Pisparanta, rantatie 27, Tampere ( Santalahti ) kokoustila Pispala. Ilmainen pysäköinti! Lähellä keskustaa - helppo tulla. https://pispa.fi/yhteystiedot

Tule varmasti hyvään myyntikoulutukseen!

Uusien tapojen rinnalla aktiivisen henkilökohtaisen myyntitaidon merkitys ja myyntiaktiivisuus ovat edelleen vaikuttavin ja useimmille täysin välttämätön osa kauppojen saamiseksi. Markkinointiautomaatiot ja myyntisuppilotkin tarvitsevat useimmiten myyjän vaikuttamista ja kauppojen päättämistä ihmisen tekemänä. Aktiivinen henkilökohtainen myyntityö kauppojen saamiseksi on monille tärkeämpää kuin koskaan.

Koulutus on erityisesti kaikille, jotka ovat tekevät sopimuksia ja kauppoja henkilökohtaisesti tapaamisilla tai puhelimitse. Yrittäjät, asiantuntijat, konsultit, myyntiedustajat, myyntineuvottelijat, myyntipäälliköt ja johtajat ovat näitä henkilöitä.

Samat lainalaisuudet auttavat monessa muussakin asiassa. Tämä on loistava investointi. Saat ainekset tulla hyväksi myyjäksi tai edelleen kehittää ja kerrata hyviä myyntitaitojasi.

Osallistujille tarjoataan ruokailu ja kahvitukset. Päivän aikana pidämme kaksi kahvitaukoa ja yhden lounastauon. Aamukahvit alkaen klo 8.30. Aloitus klo 09.00

Ilmoittautumiset ja tiedustelut myös: Puh 050 570 8163

Kouluttajana

Kuva

Päivän sisältönä mm.

  • Mistä myyntitulos syntyy & asenne.
  • Millainen on asiakkaan ostoprosessi ja mitä siinä kannattaa ottaa huomioon.
  • Miten myyntitapahtuma etenee
    -Mikä on muuttunut ja mikä ei ole muuttunut.
  • Miten myyjä vaikuttaa asiakkaaseen?
    Puhetaito, nonverbaali viestintä ja asenteet
  • Vastaväitteiden käsittely ja kaupan päättäminen

KuvaSisältää laajan koulutusmateriaalin sekä lisäksi
Myynnin kultainen kirja E-kirjana sekä painettuna 224 sivua. Arvo yhteensä 65 euroa ( tarjoushinnoin laskettuna ).
www.kultainenkirja.fi
Materiaali paikan päällä sekä myös sähköisesti! Valmenna itseäsi myös tilaisuuden jälkeen!

Hinta 430 euroa + alv 24% / osallistuja. Kun ilmoittaudut nyt heti, etuhinta osallistumiselle 350 euroa +alv / osallistuja! Yli 3 henkilön ryhmät- Pyydä tarjous!

Etuhinta voimassa 25.09.2017 klo 16 asti!

Ilmoittaudu koulutukseen

Yritys
Y-tunnus
Nimi
Osoite
Postinumero ja -toimipaikka
Sähköpostiosoite
Puhelin
Ilmoittautuvat henkilöt

Osallistumismaksu laskutetaan ilmoittautumisen jälkeen. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle henkilölle tai siirtää osallistumisensa seuraavaan avoimeen koulutukseen.

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 14 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta viime hetken ilmoittatumisista joista ei ole vielä tapahtunut maksusuoritusta.

Koulutus tilattavissa myös omalle organisaatiolle.