MYYNTIKOULUTUS AKTIIVISEEN HENKILÖKOHTAISEEN MYYNTITYÖHÖN

Torstaina 17.01.2019 klo 09.00- 17.00 Pisparanta, rantatie 27, Tampere ( Santalahti ) kokoustila Pispala. Ilmainen pysäköinti! Lähellä keskustaa - helppo tulla. https://pispa.fi/yhteystiedot

Koulutus antaa keinoja kehittyä hyväksi myyjäksi ja konkarit voivat syventää osaamistaan. Useimmat asiat ovat yleispäteviä ja toimivat millä myynnin osa-alueella tahansa on kyse sitten asiantuntijamyynnistä, kuluttajamyynnistä tai B2B-myynnistä.

Saat motivaatiota ja inspiraatioita myyntiin

Koulutuksen sisältö perustuu kokemukseen ja arvostettujen auktoriteettien toimiviin oppeihin. Henkilökohtainen aktiivinen myyntityö on monilla aloilla tärkein keino kauppojen saamiseksi ja asiakas-suhteiden muodostamiseksi.

Kuva

"Kun myyjä pystyy osoittamaan meille, kuinka hänen artikkelinsa voi auttaa meitä ratkaisemaan ongelmamme, hänen ei tarvitse myydä sitä meille. Me ostamme. Asiakas pitää tunteesta, että hän ostaa - hän ei pidä siitä että hänelle myydään."

Kouluttajana

Kuva

Osallistujille laadukas koulutusmateriaali. Aineiston saa käyttöönsä myös sähköisenä versiona osallistumisen jälkeen. Tämän lisäksi osallistujat saavat 224- sivuisen myynnin kultaisen kirjan. Arvo 49 euroa. https://kultainenkirja.fi sivulla tarkemmat tiedot teoksesta. Hyötyä vuosiksi!

Nyt osallistujat saavat myös myyntitaito.fi palvelun käyttöoikeuden vuodeksi, joka sisältää aineistot lukemattomiin myynnissä esiintuleviin tilanteisiin ja aineiston määrä riittää vuosiksi jokaiselle viikolle myynnin kokouksiin.

Ruokailu, kahvitarjoilut ja muistiinpanovälineet sisältyvät myös koulutuksen hintaan.


Hinta 430 euroa + alv 24% / osallistuja.
Ryhmätarjouksena neljä osallistujaa kolmen hinnalla. Lisätietoja Puh 050 570 8163

Nyt on vastinetta. Ilmoittaudu nyt!

Koulutusohjelman PDF- esite


Kyllä. Ilmoittaudun / ilmoitan osallistujat koulutukseen

Yritys
Y-tunnus
Nimi
Osoite
Postinumero ja -toimipaikka
Sähköpostiosoite
Puhelin
Osallistuvat henkilöt

Osallistumismaksu laskutetaan ilmoittautumisen jälkeen. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle henkilölle tai siirtää osallistumisensa seuraavaan avoimeen koulutukseen.

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 14 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan / pidätetään koko tilaisuuden hinta. Koulutusmaksu palautetaan vain sellaisissa tapauksissa kuin erikseen näin sovitaan ja todistettavalla force majeure syyllä: onnettomuus, kuolintapaus yms. Varauksesta pidätetään tällöin 50% varausmaksuna peittämään laskutus, varaus ja muutoskuluja.

Koulutus tilattavissa myös omalle organisaatiolle.