facebook jako

ilMe-analyysi on uusi työkalu yrityksissä valmentaville, henkilökohtaisia valmennuksia tekeville valmentajille ja coacheille sekä yritysten HR-asiantuntijoille.

Kuva

Saat ilMe-analyysin käyttöösi valmentautumalla ilMe-valmentajaksi.

ilMe-persoonallisuusanalyysi on nopea ja luotettava persoonallisuusanalyysi.
Hollannissa kehitetty, mikroilmeiden tulkintaan perustuva persoonallisuusanalyysi pohjautuu tutkimustietoon ja uuteen teknologiaan. Ihmisen tiedostamaton toiminta on nopeampaa kuin tiedostettu. Mikroilmeet näkyvät hetken ennen kuin tietoinen mieli ehtii korjaamaan tilannetta.

Mikroilmeitä on mahdoton hallita ja kontrolloida. Ne paljastavat meistä, mitä me aidoimmillamme olemme. Tulkinta perustuu biometrisiin järjestelmiin.

Analysoitava henkilö tekee lyhyen videohaastattelun omalla koneellaan tai mobiililaitteellaan.

ilMe-analyysin myötä nostat valmennuksesi uudelle tasolle.

Saat ilMe-persoonallisuusanalyysin käyttöösi vain MeValuationilta, joka on viiden suomalaisen yrityksen omistama, 100-prosenttisesti kotimainen yritys. Mikroilmeiden analysointiin perustuvan persoonallisuusanalyysin (PBA) oikeudet omistavana ainoana Suomessa. Etsimme toimeksiannosta rajattua määrää henkilöitä, jotka saavat oikeuden itsenäiseen käyttöön.

Yksipäiväinen valmennus: oikeudet ja valmiudet ilMe-tuotteen itsenäiseen käyttöön. Voit heti aloittaa ilMe-analyysin käytön sertifioituna valmentajana.

Analyysin pohjalta näet esimerkiksi, millainen persoonallisuus on kysymyksessä, millainen käyttäytyminen on henkilölle ominaista ja miten hän luontaisesti toimii muiden ihmisten kanssa, paineen alla ja muutoksessa.

"Olin erittäin positiivisesti yllättynyt.Oli todella mielenkiintoista, miten tarkkoja juttuja sieltä pystyi poimimaan ja löytämään. Tietomäärä ihmetytti, miten niin nopealla ja yksinkertaisella menetelmällä voi löytää niin paljon."- Autotalon päällikkö Esa Heinonen Delta Auto Oy

Mukaan valituille valmentajille ilMe-valmennus nyt puoleen hintaan!

Kuva

Valmennuksessa

- Sinulle avataan oma profiilisi
- Opit purkamaan analyysejä asiakkaillesi
- Opit uutta mikroilmeistä ja ihmisen persoonallisuudesta
- Tutustut työkaluun ja sen mahdollisuuksiin persoonallisuuden analysoinnissa
- Löydät uusia, lisenssin tarjoamia liiketoimintamahdollisuuksia
- Pääset mukaan kasvavaan valmentajaverkostoon
- Saat erottuvaa osaamista

Kyllä, olen kiinnostunut. Ottakaa minuun yhteyttä, kiitos.

Yritys
Y-tunnus
Nimi
Osoite
Postinumero ja -toimipaikka
Sähköpostiosoite
Puhelin
Lisätietoa