MYYNTIKOULUTUS AKTIIVISEEN HENKILÖKOHTAISEEN MYYNTITYÖHÖN

Keskiviikkona 11.12.2019 klo 09.00- 17.00 TAMPERE- TALO, Yliopistonkatu 55, TAMPERE VIP-tila 3 krs. Saapuminen

Kunnon lataus motivaatioon ja asenteeseen

- Opit ajattomia lainalaisuuksia
- Opit puhetaidon ja nonverbaalisen viestinnän suuresta merkityksestä
- Opit kaupanpäätöstaitoja
- Saat laadukasta materiaalia, johon voit palata myöhemmin
- Saat lisää myyntiä

Koulutus antaa keinoja kehittyä hyväksi myyjäksi ja konkarina voit syventää osaamistasi. Useimmat asiat ovat yleispäteviä ja toimivat millä myynnin osa-alueella tahansa on kyse sitten asiantuntijamyynnistä, kuluttajamyynnistä tai B2B-myynnistä.

Perustuu kokemukseen ja arvostettujen auktoriteettien toimiviin oppeihin. Aktiivinen myyntityö on monilla aloilla tärkein keino kauppojen saamiseksi ja asiakas-suhteiden muodostamiseksi.

Kuva

"Kun myyjä pystyy osoittamaan meille, kuinka hänen artikkelinsa voi auttaa meitä ratkaisemaan ongelmamme, hänen ei tarvitse myydä sitä meille. Me ostamme. Asiakas pitää tunteesta, että hän ostaa - hän ei pidä siitä että hänelle myydään."

Kouluttajana

Kuva

Laadukas koulutusmateriaali. Aineiston saat käyttöösi myös sähköisenä versiona osallistumisen jälkeen. Tämän lisäksi saat 224- sivuisen myynnin kultaisen kirjan.

Saat myyntitaito.fi palvelun käyttöoikeuden vuodeksi -sisältää aineistot moniin myynnissä esiintuleviin tilanteisiin. Aineistoa riittää vuosiksi jokaiselle viikolle myynnin kokouksiin.

Ruokailu, kahvitarjoilut ja muistiinpanovälineet sisältyvät myös koulutuksen hintaan.

Hinta 430 euroa + alv 24% / osallistuja.
Ryhmätarjouksena neljä osallistujaa kolmen hinnalla. Lisätietoja Puh 050 570 8163

Koulutusohjelman PDF- esite


Kyllä. Ilmoittaudun / ilmoitan osallistujat koulutukseen

Yritys
Y-tunnus
Nimi
Osoite
Postinumero ja -toimipaikka
Sähköpostiosoite
Puhelin
Osallistuvat henkilöt

Osallistumismaksu laskutetaan ilmoittautumisen jälkeen. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle henkilölle tai siirtää osallistumisensa seuraavaan avoimeen koulutukseen.

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 14 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan / pidätetään koko tilaisuuden hinta. Koulutusmaksu palautetaan vain sellaisissa tapauksissa kuin erikseen näin sovitaan ja todistettavalla force majeure syyllä: onnettomuus, kuolintapaus yms. Varauksesta pidätetään tällöin 50% varausmaksuna peittämään laskutus, varaus ja muutoskuluja.

Väliotsikko