MYYNTIKOULUTUS AKTIIVISEEN HENKILÖKOHTAISEEN MYYNTIIN

Tiistaina 28.09.2021 klo 09.00 - 17.00 Talonpojankatu 2, KOKKOLA

Koulutuksen järjestää Keski-Pohjanmaan Kesäyliopisto

Kunnon lataus motivaatioon ja asenteeseen

- Opit ajattomia lainalaisuuksia
- Opit puhetaidon ja nonverbaalisen viestinnän suuresta merkityksestä
- Opit kaupanpäätöstaitoja
- Saat laadukasta materiaalia, johon voit palata myöhemmin
- Saat lisää myyntiä

Koulutus antaa keinoja kehittyä hyväksi myyjäksi ja konkarina voit syventää osaamistasi. Useimmat asiat ovat yleispäteviä ja toimivat millä myynnin osa-alueella tahansa on kyse sitten asiantuntijamyynnistä, kuluttajamyynnistä tai B2B-myynnistä.

Perustuu kokemukseen ja arvostettujen auktoriteettien toimiviin oppeihin. Aktiivinen myyntityö on monilla aloilla tärkein keino kauppojen saamiseksi ja asiakas-suhteiden muodostamiseksi.

Kouluttajana

Pauli Vuorio, kouluttaja, kirjailija, toimitusjohtaja, Power Competence Oy

"Kun myyjä pystyy osoittamaan meille, kuinka hänen artikkelinsa voi auttaa meitä ratkaisemaan ongelmamme, hänen ei tarvitse myydä sitä meille. Me ostamme. Asiakas pitää tunteesta, että hän ostaa - hän ei pidä siitä että hänelle myydään."

Miten tulla huippumyyjäksi? Vastaajana myyntikouluttaja Pauli Vuorio, Power Competence Oy

Laadukas koulutusmateriaali. Aineiston saat käyttöösi myös sähköisenä versiona osallistumisen jälkeen. Tämän lisäksi saat 224- sivuisen myynnin kultaisen kirjan E-kirjana.

Ruokailu, kahvitarjoilut ja muistiinpanovälineet sisältyvät myös koulutuksen hintaan.

Hinta 290 euroa alv 0% (norm. 430 euroa+ alv 24% / osallistuja)
Keski- Pohjanmaan Kesäyliopisto alvikanta on 0%.


Ryhmäalennus: yli 3 osallistujan ryhmille 10% alennus.

Koulutusohjelman PDF- esite


Ilmoittautuminen viimeistään 28.08.2021 niin saat ilmoittautumisen jälkeen heti vahvistuksen yhteydessä lahjaksi -Puhetaito tai taidottomuus voi muuttaa asiasi täysin -koulutusmateriaalin!

Kyllä. Ilmoittaudun / ilmoitan osallistujat koulutukseen

Yritys
Y-tunnus
Nimi
Osoite
Postinumero ja -toimipaikka
Sähköpostiosoite
Puhelin
Erikoisruokavalio
Osallistuvat henkilöt

Peruutusmaksut: 50 % kurssimaksusta ilmoittautumisajan jälkeen ja koko kurssimaksu, mikäli peruutusta ei tehdä lainkaan.

Osallistumismaksu laskutetaan ilmoittautumisen jälkeen. Esteen sattuessa varatun paikan voi luovuttaa toiselle henkilölle tai siirtää osallistumisvaraukseksi seuraavaan avoimeen koulutukseen.

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 14 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan/pidätetään koko tilaisuuden hinta. Mikäli peruutus tapahtuu viime hetkillä, jolloin koulutusjärjestäjä ei enää voi peruuttaa kokouspakettia, veloitetaan siirrosta seuraavan koulutukseen tämän kustannuksen mukainen siirtomaksu.

Mikäli koulutus siirtyy pakottavasta force majeure syystä osallistujat pääsevät oman valintansa mukaan seuraavaan valitsemaansa koulutukseen tai voivat valita etäkoulutuksen, mikäli se kyseisestä koulutuksesta järjestetään.

Koulutus tilattavissa myös omalle organisaatiolle.