facebook jako

TEKIJÄAKATEMIA 2021

Ilmoittaudu kauttamme. Saat ilmoittautumisen jälkeen heti vahvistuksen yhteydessä lahjaksi -Puhetaito tai taidottomuus voi muuttaa asiasi täysin -koulutusmateriaalin!

Miksi Tekijäakatemia on olemassa?

Tekijäakatemia tarjoaa reitin omaan unelmatyöhön parantuneen itsetuntemuksen kautta.

Miten Tekijäakatemia toteutetaan?

Tekijäakatemia auttaa ihmisiä rakentamaan vakaan perustan pitkällä tähtäimellä kannattavalle liiketoiminnalle 12 kuukauden aikana.

Tekijäakatemian sisältö:

- 24 valmennusta (tallenteena)
- 12 kyselytuntia (livenä verkossa + tallenteena)
- 12 kohtaamishetkeä (livenä verkossa)
- 6 koulutusta (livenä verkossa + tallenteena)
- 6 asiantuntijahaastattelua (tallenteena)
- 4 workshopia (livenä verkossa + tallenteena)
- 2 mastermindia (livenä verkossa)

Päävalmentaja: Andy Hopi

Apuvalmentaja: Anni Diaz

Kouluttajat: Auli Malimaa, Jaana Hautala, Miia Moisio, Petri Hiissa, Tara Lange & Tuulia Laine

Asiantuntijat: Eija Hinkkala, Joonas Tuompo, Marika Roth, Pekka Mattila, Pequ Nieminen & Sanna Jylänki

Workshopit: Ilkka Koppelomäki, Jaana Villanen & Sonja Kaunismäki

Mikä on Tekijäakatemian visio?

Tekijäakatemia on lämminhenkinen, jäseniään tukeva, elinvoimainen ja sparraava yhteisö, jonka jäsenet saavat Tekijäakatemian opeilla haluamiaan tuloksia.

Tekijäakatemian sisältö

Tekijäakatemia on perustettu vuonna 2015 ja sitä on hiottu entistäkin paremmaksi vuosien varrella saatujen kokemusten mukaan. Vuonna 2020 Tekijäakatemiaan osallistui jo yli 200 henkilöä.

Tekijäakatemian valmennukset
 • Elämäntehtävä, kutsumus, oma juttu
 • Arvot, periaatteet, merkityksellisyys
 • Intohimot, kiinnostuksen kohteet, harrastukset
 • Unelmat, haaveet, toiveet
 • Tavoitteet, suunnitelmat, suunta
 • Tuotejatkumo
 • Ostomahdollisuus
 • Yhteystietolista
 • Sitouttamislahja
 • Mainos
 • Sisäänheittotuote
 • Lanseeraukset & kampanjat
 • Kumppanuusmarkkinointi
 • Facebook-markkinointi
 • Google-markkinointi
 • Tekstisuunnittelu
 • Hakukoneoptimointi
 • Videot & audiot
 • Budjetointi
 • Asiakaskysely
 • Kohdeasiakas
 • Julkaisusuunnitelma
 • Esiintyminen & itseluottamus
 • Verkostoituminen
 • Brändäys
 • Hinnoittelu
 • Viikkorytmi

Tekijäakatemian workshopit

Tekijäakatemian workshoppien ohjaajat auttavat sinua kirkastamaan arvojasi, poistamaan esteitä unelmien toteuttamisen tieltä ja tunnistamaan intohimosi, jotta voit saada elämältä sen mitä haluat.

JAANA VILLANEN | ARVOTYÖPAJA

Merkityksellisyys elämään ja tekemiseen löytyy, kun ensin pysähdymme ja mietimme, kuka minä olen ja mitä minä haluan - ja miten toimin? Käytänkö aikaani niiden asioiden edistämiseen, jotka koen itselleni tärkeiksi? Arvotyöpajassa pääset pysähtymään näiden asioiden äärelle. Arvostrategi Jaana Villanen syttyy kerta toisensa jälkeen siitä, kun hän saa avartaa mission, vision ja arvojen aarrearkkua, joista syntyy hänen mukaansa kantavin ja vahvin rohkeus, joka auttaa meitä kestämään vastoinkäymisiäkin.

ILKKA KOPPELOMÄKI | SAA MITÄ HALUAT -WORKSHOP

Ilkka Koppelomäki on huomannut, että omaan elämäänsä voi vaikuttaa huomattavasti enemmän kuin hän oli koskaan ennen ymmärtänyt. Oivallustensa pohjalta hän on kehittänyt Saa mitä haluat -prosessin, jota tässä workshopissa opit hyödyntämään. Ilkka on auttanut ihmisiä voimaan paremmin jo yli 10 vuoden ajan. Vuodesta 2007 Ilkka on erikoistunut mielen hallintaan ja auttanut sekä henkilökohtaisesti että ryhmävalmennuksilla tuhansia ihmisiä tekemään omassa mielessään muutoksia, jotka ovat auttaneet heitä elämässä eteenpäin.

SONJA KAUNISMÄKI | PASSION TEST -WORKSHOP

Löytäessäsi omat sisäiset intohimosi, ne alkavat ohjaamaan sinua elämäsi valinnoissa kuin sisäinen navigaattori. Tässä koulutuksessa tulet tietoiseksi viidestä suurimmasta intohimostasi - asioista, jotka ovat sinulle kaikkein tärkeimpiä. Itsetuntemus- ja ihmissuhdevalmentaja Sonja Kaunismäki auttaa sinut löytämään intohimosi oman sisäisen viisautesi opastamana. Itsetuntemus ei aina tunnu mukavalta, mutta sen tuoma sisäinen vapaus ja elämää selkeyttävä voima on kaiken vaivan arvoista.

Tekijäakatemian kouluttajat

Tekijäakatemian kouluttajat tukevat kurssilaisia selkeyttämään omaa suuntaa, syventämään itsetuntemusta, pitämään fokusta kirkkaana ja vapautumaan rajoittavista uskomuksista, ajatuksista sekä tunteista.

TUULIA LAINE | TEE ELÄMÄSTÄSI VAURASTA JA RUNSASTA

Vaikutamme ajatusten, tunteiden ja alitajuisten uskomusten kautta vauraustasoomme. Voimme oppia luomaan vaurautta, runsautta ja menestystä elämäämme, kun tiedämme miten se tapahtuu. Olemme yleensä tiedostamattamme luoneet nykyisen taloudellisen tilanteemme. Koulutuksessa käymme läpi miten uskomukset ovat muodostuneet sekä miten alitajunta ja uskomukset vaikuttavat nykyiseen vauraustasoomme. Koulutus keskittyy siihen, miten voit tietoisesti luoda vaurautta, runsautta ja menestystä elämääsi.

PETRI HIISSA | VAPAUDU TEKEMISEN JA TUOTTAVUUDEN JARRUISTA

Kohtuuton kontrollin tarve, epäonnistumisen pelko, ehdottomuus ja kovat vaatimukset itseä kohtaan aiheuttavat riittämättömyyden tunteita. Koulutuksessa opit vapautumaan rohkean tekemisen ja tuottavuuden jarruista. Petri Hiissa on perehtynyt aiheeseen syvällisesti ja kirjoittanut aiheesta kirjan, joka kertoo täydellisyyden tavoittelusta vapautumisesta sekä itsensä hyväksymisestä ja rakastamisesta. Petri on verkkovalmennusyrittäjä, joka on perustanut tiiminsä kanssa muun muassa Campwire-digituotealustan ja Digivallankumous-sivuston.

TARA LANGE | PÄÄSTÄ IRTI TEKEMISTÄ RAJOITTAVISTA TUNTEISTA

Tunnistat tunteet, jotka estävät sinua pääsemästä eteenpäin. Opit tuntemaan tunteiden viestit ja hyväksymään eri tunnetilat osana elämää. Ymmärrät, kuinka valjastat tunteet avuksesi arkeen, parisuhteeseen tai työhön. Tara Lange on tuonut oman elämänsä, kokemuksensa ja intohimonsa avoimesti esille suurella sydämellä. Hän haluaa edistää tunne-elämän ymmärrystä sekä henkistä ja fyysistä tasapainoa, auttaa ihmisiä uusiin alkuihin ja avaamaan sydämensä itsessä ja elämässä tapahtuvalle muutokselle.

AULI MALIMAA | TUNNISTA SINULLE LUONTAINEN TAPA TEHDÄ

Koulutuksessa tunnistat oman persoonallisuustyyppisi enneagrammin persoonallisuusmalleista ja löydät erityiset vahvuutesi. Opit ymmärtämään omaa ja muiden toimintaa sekä niiden takana olevia alitajuisia motiiveja ja automaattisia toimintamalleja. Auli Malimaa on enneagrammiohjaaja, kirjailija ja onnellisuusvalmentaja, joka työkseen valmentaa ja kouluttaa ihmisille onnellisempaa oloa sekä vaivattomampaa vuorovaikutusta.

JAANA HAUTALA | MUUTA USKOMUKSIASI JA VAPAUTA ENERGIASI TEKEMISEEN

Syvällä tasolla tekojamme ja valintojamme ohjaavat uskomukset sekä käsitykset, joita meillä on itsestämme, toisistamme ja elämästämme. Menestyksen avaimet löytyvät meidän sisältämme - on kyse sitten työstä tai yksityiselämästä. Jaana Hautala on NLP-kouluttaja, valmentaja ja kirjailija, jonka oma elämä pakotti pysähtymään reilut 10 vuotta sitten. Pysähtymisen myötä Jaanan intohimoksi on noussut itsetuntemus, mielenvoima ja sydämentaidot. Hänen visionsa on, että jokainen löytäisi sydämen ja mielen yhteyden.

MIIA MOISIO | TIEDOSTA TEKEMISTÄ VAIKEUTTAVAT TUNNELUKOT

Tunnelukot ovat lapsuudessa ja nuoruudessa omaksuttuja uskomuksia tai kokemus- ja ajattelumalleja. Ne vaikuttavat nykyhetkessä tulkintoihin itsestä, toisista ihmisistä ja ympäröivästä maailmasta ja voivat rajoittaa nykyhetkessä toimimista ja unelmien toteuttamista. Miia Moisio on teologi, tunnelukkoterapeutti ja tietokirjailija. Koulutuksessa Miia lähestyy tunnelukkoja tietoisen hyväksyvän läsnäolon avulla, jolloin sinun on helpompi oppia tunnistamaan tekemistä estäviä tunnelukkoja.

Tekijäakatemian asiantuntijat

Tekijäakatemian asiantuntijajoukolla on todella paljon ja hyvin monipuolista kokemusta liiketoiminnasta. Heiltä saat vastauksia mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin.

SANNA JYLÄNKI on Redesan Oy:n omistaja ja perustaja sekä innostava rohkaisija. Sanna tietää mitä on käydä pohjalla ja miltä siellä tuntuu olla. Hän myös tietää miten siitä pääsee ylös. Sanna onkin toiminut jo vuosia yrittäjien päänä ja olkapäänä sparraten heitä. Sannan sydäntä lähellä ovat myynti ja markkinointi sekä ahkera verkostoituminen niin livenä kuin somessakin.

PEQU NIEMINEN on Suomen suurimman hyvinvointimedian Hidasta elämää -sivuston toinen perustaja sekä tuotantopäällikkö Warner Music Finlandilla. Pequ on Suomen kokeneimpia henkilöbrändin rakentajia ja hän on työskennellyt kymmenien suomalaisten huippuartistien kanssa, mm. Katri Helenan, Antti Tuiskun, Ellinooran ja Suvi Teräsniskan. Pequ on auttanut myös Hidasta elämää -kirjailijoita löytämään tyylinsä, kiteyttämään tarinansa ja kirkastamaan brändinsä.

PEKKA MATTILA on kansainvälinen puhuja ja toinen Digiyliopiston päävalmentajista. Hänen tehtävänään on auttaa uuden ajan asiantuntijoita, vaikuttajia ja valotyöntekijöitä voimaantumaan ja elämään yltäkylläisyydessä, jotta he voisivat muuttaa maailmaa. Pekka on ollut myös tekemässä Suomen historian ensimmäistä yli puolen miljoonan euron verkkokurssilanseerausta yhdessä tiiminsä kanssa.

MARIKA ROTH on henkinen yrittäjien valmentaja, jonka missiona on muuttaa ihmisten elämää oman yrityksen johtamisen, rahan, ajanhallinnan ja jaksamisen ympärillä, jotta he voivat elää rikasta arkea. Marika on vahva, innostava, positiivinen ja pehmeällä tavalla vaativa nainen, joka haluaa olla tekemässä suurta muutosta ihmisten elämiin. Marika on erikoistunut valmentamaan uuden ajan yrittäjiä, yhdistäen kovan bisneksen ja pehmeän henkisyyden.

JOONAS TUOMPO on FREE-Laskutus Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja, jolla paljon tietämystä yrittäjyyteen liittyvissä asioissa. FREE! on työelämän palvelualusta, josta saat kattavasti apua jokaiseen vaiheeseen työelämäsi varrella, olet sitten aloittelemassa tai jo kokeneempi tekijä. FREE!:n kautta laskuttaa jo yli 12.000 käyttäjää, jotka haluavat keskittyä byrokratian sijasta oleelliseen, eli tekemiseen.

EIJA HINKKALA on omalla polullaan kulkenut ensin hammaslääkäristä laulajaksi - ja sitten valmentajaksi sekä kirjailijaksi. Eija toteaa, että sydämen puhe on elämän eri vaiheissa ollut niin kuuluvaa ja väkevää, ettei muuta mahdollisuutta ole ollut, kuin kuulla ja totella. Nykyään Eija auttaa ihmisiä palavalla sydämellä kohti omaa juttuaan. Löydettyäsi oman juttusi, virtaa energiasi vahvana ja vapaana. Voit hyvin ja olet ilo itsellesi sekä muille. Saat paremman loppuelämän.

Mitä Tekijäakatemia maksaa?

Valmennusjaksosi kestää kaikkiaan 12 kuukautta.

Koko valmennuspaketin hinta on ainoastaan 95 € / kk (sis. alv 24 %).

Kokonaishinta on siis ainoastaan 1140 € (sis. alv 24 %).

Laskutus kuukausittain, 14 vrk:n maksuajalla.

Tekijäakatemian 14 päivän täydellinen tyytyväisyystakuusi

Saat 14 päivän täydellisen tyytyväisyystakuun, jotta ilmoittautuessasi sinulla ei ole mitään riskiä. Voit siis lähteä mukaan täysin huoletta. Jos alkutaipaleella käy ilmi, että tämä valmennus ei ole sinua varten, niin se on täysin ok. Voit tarpeen tullen perua osallistumisesi 14 päivän sisällä ilmoittautumisestasi, eikä sinulle koidu siitä mitään kuluja.

Ilmoittaudu mukaan nyt!

Tekijäakatemian 2021 ilmoittautuminen sulkeutuu TI 13.4.2021 klo 23:59.

Täytä yhteystietosi tähän:

Yritys
Y-tunnus
Nimi
Osoite
Postinumero ja -toimipaikka
Sähköpostiosoite
Puhelin
Osallistuvat henkilöt / lisätiedot

Tekijäakatemian järjestäjä Andy Hopi Oy lähettää sinulle kirjautumisohjeet Tekijäakatemiaan sekä laskun muutaman arkipäivän kuluessa.