Ota yhteyttä niin katsotaan onko meillä ratkaisu

Toteutamme edustuksia ja liidien hankintaa useilla toimialoilla. Erityisesti silloin kun palvelut voidaan tuotteistaa. Esimerkkejä löytyy esimerkiksi tukkumyynnistä ja mediamyynnistä.

Otamme sopivia toimeksiantoja valikoidusti.

Voimme etsiä toimeksiannostasi ratkaisuja mitä erilaisiiin tarpeisiin erityisesti B2B toiminnassa.
Mikäli ratkaisu ei löydy meiltä, voimme etsiä puolestasi mistä löytyy ratkaisu.
Ota yhteyttä!


Koulutuksemme ovat yksi mahdollinen ratkaisu

Koulutuspalvelujamme ovat mm.myyntikoulutukset, puhetaitokoulutukset sekä Brian Tracy -koulutusohjelmat. Räätälöimme koulutuksen yrityksenne tarpeita vastaavaksi ja tulemme pitämään koulutuksen organisaationne tiloihin, minne ikinä haluatte. Olitpa sitten pienyrittäjä, aloitteleva tai kauemmin alalla ollut yrittäjä, Power Competencen koulutukset sopivat kaikille ja tuovat potkua toimintaasi.

Myyntikoulutukset

Power Competencen myyntikoulutuksissa on asennetta. Myyntikoulutukset voit tilata haluamaasi paikkaan ja sen sisältö on tarpeesi mukainen. Valmiissa ohjelmissa koulutus sisältää laajan koulutusmateriaalin , jonka osallistujat saavat sekä paperilla paikan päällä että sähköisesti sopimuksen mukaan.Lue lisää myyntikoulutuksistamme!

Puhetaitokoulutukset

Puhetaito on taitoa puhua kiinnostavasti, selkeästi, vakuuttavasti ja suostuttelevasti. Se on myös vuorovaikutustaitoa . Sillä, miten puhut ja esität asiasi, on valtava merkitys lopputulokselle.
Puheella on useimmiten myös liitto nonverbaalisen viestinnä kanssa, joka usein puhuu aivan omaa kieltään. Opi ilmaisemaan itseäsi miellyttävästi ja vaikutusvaltaisesti. Lue lisää puhetaitokoulutuksistamme.

Brian Tracy koulutusohjelmat

Brian Tracy International on kansainvälisesti tunnettu ja tunnustettu yritysten ja organisaatioiden kehittämis- ja koulutusohjelma. Sitä ovat käyttäneet niin pienyritykset kuin suuret monikansalliset organisaatiot, ja se räätälöidään aina asiakkaan tarpeita vastaavaksi. Koulutuksilla on eri teemoja esimerkiksi myyntitaidoista ajanhallintaan ja strategiseen johtamiseen.

Kerro mitä haluat ja tarvitset

Onko yrityksesi pieni vai suuri? Aloitteleva vai pitkään toiminut? Jutellaan hetki, ja kerro tarkemmin tarpeistanne, niin etsitään yhdessä juuri teidän tarpeisiinne sopiva ratkaisu. Power Competence palvelee koko maan laajuisesti. Ota yhteyttä!