ChatGPT edistyneille 18.12.2023

ETÄKOULUTUS

Koulutuksen järjestää Ratekoulutus

Opit, kuinka ChatGPT:n uusimpien ominaisuuksien avulla voit saada enemmän lisähyötyjä työhösi ja tuottavuuteesi

Nyt päivitetty sisältö – pääset perehtymään ChatGPT:n Plus-version ja sovellusten viimeisimpiin ominaisuuksiin käytännössä!


ChatGPT edistyneille -valmennus sopii sinulle, joka olet jo päivittänyt ChatGPT:n Plus-versioon sekä kokeillut tai käyttänyt sitä jonkin verran. Valmennus on suunnattu asiantuntijoille, esihenkilöille, sisällöntuottajille, koulutusten ja luovan työn tekijöille. Tällä kertaa emme esittele ChatGPT:n peruspalvelua, vaan käymme suoraan käsiksi käytännön esimerkkeihin.

ChatGPT Plus auttaa tehokkaasti luomaan uusia ideoita, laatimaan niihin liittyviä suunnitelmia, ohjeita ja sisältöä, ratkaisee ongelmia, poistaa luovuuden pullonkauloja. Yhdessä muiden palveluiden, kuten kuvia tuottavan Midjourneyn kanssa ChatGPT avaa aivan uuden ulottuvuuden oman luovuuden ja tuottavuuden esille tuomiseen omassa työssä.

Laajennosten avulla tehostat työtäsi tekstin ja kuvien tuottamisessa, ideoinnissa ja erilaisten aineistojen analysoinnissa ja ymmärtämisessä. Samalla vähennät virheitä sekä stressiä. Tekoälyn avulla työsi helpottuu ja kykenet asioihin, jotka eivät edes olleet aiemmin mahdollisia! Nyt on luvassa koulutus, joka maksaa takaisin siihen käytetyn ajan todennäköisesti jo seuraavana työpäivänä.

ChatGPT edistyneille -koulutuksessa keskitymme viimeisimpiin ominaisuuksiin ja niiden hyödyntämiseen käytännössä, muun muassa näihin:
– ChatGPT:n Plus-versio on käytössä kaikissa tämä koulutuksen esimerkeissä
– ChatGPT Enterprise
– DALL-E 3 ja kuvien tuottaminen suoraan ChatGPT:stä
– ChatGPT ymmärtää nyt kuvia ja kuvaviestejä
– ChatGPT ymmärtää nyt puhetta käyttäen Whisper API:a
– ChatGPT osaa vastata puhumalla
– Hyvien promptien muotoiluvinkit
– Tiedon hakeminen internetistä ChatGPT:n avulla
– Erilaisten tiedostojen lukeminen ja luominen ChatGPT:llä (PDF, Word, Excel, Powerpoint)
– Marraskuussa on tulossa lisää uusia ominaisuuksia ja ChatGPT:n kehittäjien julkistuksia, joihin myös tulemme paneutumaan tässä koulutuksessa käytännön esimerkein.

OpenAI:n julkistama ChatGPT lisäominaisuuksineen on nostanut nopeasti tekoälyn päivän puheenaiheeksi. Tämä on vasta alkusoittoa sille, mitä on vielä tulossa, mutta näyttää jo nyt, mihin tekoäly työn arjessa kykenee.

Tule kuulemaan, miten tekoäly voi entistä paremmin tehostaa sinunkin työtäsi!
– Päivitämme koulutuksen sisältöä sitä mukaa, kun uusia ominaisuuksia tulee
– Uutta! DALL-E 3 ja kuvien tuottaminen suoraan ChatGPT:stä
– Uutta! ChatGPT ja kuvien ymmärtäminen – ChatGPT ymmärtää nyt myös kuvaviestejä ja osaa tulkita niitä
– Uutta! ChatGPT Enterprise
– Uutta! Keskustele ChatGPT:n kanssa – lokakuussa 2023 ChatGPT sai äänen, ymmärtää puhettasi käyttäen Whisper API:a, ja osaa nyt myös vastata puhumalla
– Miten ChatGPT Plus ja ChatGPT Enterprise eroavat ilmaisversiosta
– Perehdymme ChatGPT Plus:n mahdollisuuksiin innostavien esimerkkien avulla
– Miten ChatGPT Plus parhaiten osaa auttaa ja miten sen tuottamia tuloksia voidaan lisämaustaa esimerkiksi tekoälyn tuottamalla taiteella ja kuvilla.
– Mitä luvassa seuraavaksi?

Kenelle

– Sinulle, jolla on jo hallussa Chat GPT:n perusteet ja haluat syventää taitojasi. Olet jo päivittänyt ChatGPT:n Plus-versioon sekä kokeillut tai käyttänyt sitä jonkin verran. Tällä kertaa emme esittele ChatGPT:n perusteita, vaan käymme suoraan käsiksi edistyneempiin käytännön esimerkkeihin.
– Asiantuntijat, esihenkilöt, yrittäjät, luovan työn tekijät, sisällöntuottajat, koulutusalan tekijät

Jos haluat oppia ChatGPT:n perusteet, suosittelemme koulutusta ChatGPT – tekoälystä uusi työn supervoima 5.12.2023.

Hyödyt

ChatGPT edistyneille -koulutuksessa opit soveltamaan ChatGPT Plus-version ja tekoälyn uusimpia ominaisuuksia käytännön esimerkkien ja konkreettisten käyttötapausten avulla.

Päivitämme koulutuksen sisältöä jatkuvasti sitä mukaa kun uusia ominaisuuksia tulee.

Kouluttaja

Immo Salo on toiminut valmentajana yrityksissä ja yliopistoissa vuodesta 2003 lähtien. Immo on kirjoittanut useita tietokirjoja aiheista tekoäly, big data, pilvipalvelut ja analytiikka.

Palautetta osallistujilta:
– ”Erinomainen! Pääsin sisälle ChatGPT filosofiaan ja löysin jo monta käyttökohdetta omassa työssäni. Erittäin hyvä kouluttaja, selkeäsanainen. Esimerkit mielenkiintoisia ja ajankohtaisia. Herätti ajatuksia tulevaisuudesta myös oman alan ulkopuolelta. Tulen käyttämään materiaalia jatkossakin.” -Kati Pulkkinen, Metroauto Oy
– ”Kouluttaja kertakaikkisen loistava. Selkeäsanainen, hyvät esimerkit, innostunut itse aiheesta. Hyvä tahti, puheen rytmitys sopiva. Vastaa aktiivisesti kysymyksiin ja tukimateriaali selkeä. +10. Kaikki toimi erinomaisesti. Kattava, selkeä kokonaisuus.” -Totti Karpela, Mielenrauha koulutuspalvelut Oy
– ”Arvokasta tietoa ja lisää innostusta omiin kokeiluihin. Oli kyllä hienosti balanssissa käytännön esimerkit ja myös taustat ja perusteet ymmärtää vähän syvällisemmin näitä mahdollisuuksia ja toimintaa.” -Timo Rainio, Tampereen ammattikorkeakoulu Oy
– ”Sain selkeämmän käsityksen kielimallien käytöstä ja ideoita, kuinka voisin ehkä automatisoida tai ainakin tuottaa perusaineistoa työtehtäviäni varten. Materiaali oli hyvää, kun siinä oli innostava puhuja mukana. Asiansa osaava ja innostava puhuja oli erittäin hyvä avaamaan ChatGPT:n käyttöä.” -Ville Järvinen, Koneyrittäjät ry
– ”Koulutuksen anti oli loistava! Vaikka ChatGPT:n vaiheita olen joulukuusta asti seurannut niin tämä laajensi ja täydensi jo oppimaani tietoa entisestään! Sopii aloittelijoille sekä kokeneemmille täydennyskoulutuksena. Läpikäydyt esimerkit olivat loistavia ja aktiivinen chattiin vastailu toi lisää viehättävyyttä koulutukseen. Kouluttaja oli loistava, puhetyyli rauhallinen ja ei käytetty liikaa teknisiä sanoja.” -Teemu Reinilä, Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

OHJELMA

12.45 Tervetuloa linjoille
13.00 Koulutus alkaa
– Pidämme koulutuksen aikana pari lyhyttä taukoa sopivissa kohdissa

ChatGPT Plus: mistä on kyse?
– Uutta! Keskustele ChatGPT:n kanssa – lokakuussa 2023 ChatGPT sai äänen ja osaa nyt myös puhua kanssasi
– Uutta! ChatGPT ja kuvien ymmärtäminen – ChatGPT ymmärtää nyt myös kuvaviestejä ja osaa tulkita niitä
– ChatGPT Plus: perehdymme sen mahdollisuuksiin käytännön esimerkkien avulla.
– Hyvien promptien muotoiluvinkit
– Tiedon hakeminen internetistä ChatGPT:n avulla
– Erilaisten tiedostojen lukeminen ja luominen ChatGPT:llä (PDF, Word, Excel, Powerpoint)
– Työtehon kasvu kymmenkertaiseksi ei välttämättä ole edes liiottelua.

Sisällöntuotanto ja ChatGPT
– Uutta! Kuvien tuottaminen ChatGPT:n avulla (DALL-E 3)
– Keskustelevaan tyyliin ChatGPT auttaa sisällöntuottajaa ensin ideoimaan ja sitten jopa tuottaa valmiin sisällön puolestasi.
– Käytännön esimerkkejä, miten ChatGPT Plus parhaiten osaa auttaa ja miten sen tuottamia tuloksia voidaan lisämaustaa esimerkiksi tekoälyn tuottamalla taiteella ja kuvilla.

Markkinointiviestintä ja ChatGPT
– Markkinointiviestinnän ideoiden tuottaminen ja sisältöjen hahmottelu eri kanaviin helpottuu ja nopeutuu ChatGPT:n avulla. Erilaiset mainoslauseet esimerkiksi some-kanaviin syntyvät käden käänteessä.
– Käyttöesimerkkejä

ChatGPT ja nettisivut sekä verkkokauppa
– ChatGPT osaa auttaa verkkosivujen ulkoasuun liittyvissä kysymyksissä ja konepellin alta löytyvässä koodissakin.
– Lisäksi se avustaa verkkosivujen hakukonenäkyvyyden nostamisessa ja osaa esimerkiksi tuottaa iskeviä tuotekuvauksia verkkokaupan tuotteille ja palveluille.

Mitä uutta luvassa seuraavaksi?
– Marraskuussa 2023 tulossa lisää ChatGPT:n julkistuksia! Aiemmin tänä vuonna ominaisuuksia ovat laajentaneet maksullisen Plus-version lisäksi mm. GPT-4 -malli sekä API eli sovellusrajapinta, joka mahdollistaa ChatGPT:n liittämisen muihin verkosta löytyviin palveluihin.
– Elämme nyt tekoälykehityksen kultaryntäystä ja vauhti tullee ylittämään vilkkaimmankin mielikuvituksen rajat!

Aikaa kysymyksille

16.00 Koulutus päättyy


Koulutuspaikka:

Verkkokoulutus Zoom-alustalla. Koulutuksen aikana voit kysyä ja kommentoida chatissa. Lähetämme tarkempaa osallistumisinfoa sähköpostiisi ennen koulutusta.

Ajankohta:

Maanantai 18.12.2023 klo 13-16

Hinta:

397 euroa /hlö (+ alv 24 %). Hintaan sisältyy sähköinen luentomateriaali.

Ryhmäetuhinta:

357 euroa /hlö (+ alv 24 %), kun samasta organisaatiosta on kaksi osallistujaa,

297 euroa /hlö (+ alv 24 %), kun samasta organisaatiosta on kolme tai useampia osallistujia.

Laskutus tapahtuu, kun koulutuksen toteutuminen varmistuu.

ILMOITTAUTUMINEN (Toimi heti – paikkoja rajoitetusti!)

    Peruutusehdot:

    Jos osallistuminen perutaan myöhemmin kuin 14 vuorokautta ennen koulutustilaisuuden alkua, veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa työskentelevälle.