Lisää työhyvinvointia sujuvalla sisäisellä viestinnällä 2.4.2024

ETÄKOULUTUS

Koulutuksen järjestää Brik

Koulutuksessa opit miten viestintä vaikuttaa työhyvinvointiin, sekä ymmärrät erilaisten viestinnän välineiden merkityksen sujuvan yhteistyön tekemisessä.

Työpaikan sisäinen tehokas ja toimiva viestintä vaikuttaa merkittävästi paitsi työntekijöiden hyvinvointiin, myös työn tuloksellisuuteen. Kun työpaikan viestintäkäytännöt ovat hyvin suunniteltuja ja tarkoituksenmukaisia yhteistyö sujuu ongelmitta. Hyvin suunniteltu viestintä vähentää väärinymmärryksiä, turhautumista ja epäselvyyksiä sekä lisää hyvää yhteishenkeä ja sujuvaa yhteistyötä.

Tällä kurssilla opit miten viestintä vaikuttaa työhyvinvointiin ja työn tuloksellisuuteen. Kurssin käytyäsi ymmärrät erilaisten viestinnän välineiden merkityksen sujuvan yhteistyön tekemisessä. Lisäksi opit säätelemään viestintääsi tilanteeseen ja asiaan sopivin tavoin. Opit myös miksi yhdenmukainen ja yhdessä sovittu viestintäkulttuuri auttaa työyhteisöä kohti menestystä.

Etäkoulutus toteutetaan Zoom-palvelulla. Lähetämme osallistumisohjeet sähköpostiisi ennen koulutusta.

Hyödyt osallistujille

 • Ymmärrät toimivan sisäisen viestinnän merkityksen
 • Opit miten yrityksen viestintäkulttuuri vaikuttaa työhyvinvointiin
 • Opit suunnittelemaan jouhevaa viestintää työyhteisösi toiminnan tueksi
 • Opit miksi ja milloin työyhteisössä kannattaa käyttää erilaisia viestinnän välineitä
 • Opit viestimään asiaan ja tilanteeseen sopivin tavoin

Kenelle

Koulutus on suunnattu esihenkilöille, tiiminvetäjille tai muille työyhteisön viestintäkulttuuriin vaikuttaville tahoille, jotka haluavat sujuvoittaa ja selkeyttää työyhteisön viestintää ja lisätä sen avulla työyhteisön hyvinvointia.

Kouluttaja

Pieta Kivelä

Työhyvinvoinnista, viestinnästä ja vuorovaikutuksesta kiinnostunut Pieta on koulutukseltaan medianomi ja ratkaisukeskeinen valmentaja (LCAF Certified Coach). Viestintätaitojaan Pieta on kehittänyt yli kymmenvuotisen viestinnän ja markkinoinnin aloilla tehdyn uransa aikana. Valmentajana Pietan vahvuus onkin kyky tavoittaa asian kuin asian ydin ja viestiä selkeästi, helppotajuisesti ja innostavasti. Pietan valmennuksissa ei istuta tuppisuina kalvosulkeisissa, vaan myös osallistujat pääsevät keskustelemaan ja osallistumaan erilaisten harjoitusten kautta.

Erityisosaamisalueet
 • Työhyvinvointi
 • Työyhteisötaidot
 • Ratkaisukeskeinen valmentaminen
 • Esihenkilötyö ja tiiminvetäminen
 • Ajanhallinta


OHJELMA

09:00 Tilaisuuden avaus

09:15 Miksi sisäinen viestintä on tärkeää?

09:45 Minkälaista on hyvä sisäinen viestintä?

10:15 Tauko

10:30 Työyhteisön viestinnän välineet

11:30 Tilanteeseen sopiva viestintä

12:00 Koulutus päättyy


Koulutuspaikka:

Etäkoulutus.

Ajankohta:

Tiistai 2.4.2024 klo 9-12

Hinta:

Koulutuksen hinta on 390 eur/​hlö + alv 24%.
Isot ryhmät, tarjouspyynnöt: pauli.vuorio@powercompetence.fi

ILMOITTAUTUMINEN (Toimi heti – paikkoja rajoitetusti!)
  Peruutusehdot:

  Osal­lis­tu­misen voi perua kuluitta 2 viikkoa ennen tapah­tumaa, sen jälkeen peritään 50% osal­lis­tu­mis­mak­susta. Mikäli osal­lis­tu­mista ei peruuteta lainkaan, veloi­tamme koko osal­lis­tu­mis­maksun. Peruutus on tehtävä kirjal­li­sesti.
  Estyneen osal­lis­tujan tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö, tai vaihtaa osal­lis­tujan ilmoit­tau­tu­minen toiseen kurs­sia­jan­kohtaan.