facebook jako

Myyntikoulutus? Olet nyt oikealla sivulla!


Myyntikoulutus lisää myyntihenkilöstön motivaatiota, taitoja ja itsevarmuutta.

Myyntikoulutus mahdollistaa keinoja tulla hyväksi myyjäksi tai edelleen kehittää ja kerrata hyviä myyntitaitoja. Useimmat asiat ovat yleispäteviä ja toimivat millä myynnin osa-alueella tahansa on kyse sitten asiantuntijamyynnistä, kuluttajamyynnistä tai B2B-myynnistä.

Koulutuksien sisältö perustuu kokemukseen ja arvostettujen auktoriteettien toimiviin oppeihin. Henkilökohtainen myyntityö on tärkeä, usein edelleen tärkein osa yrityksen toimintaa.

Tänä päivänä kannattaa käyttää teknologiaa ja digiratkaisuja hyväksi ja kannattaa keskittyä jalostusarvoltaan korkeampaan tekemiseen. Ihminen kyllä voittaa vielä keskustelussa, luottamuksen saamisessa, ratkaisujen esittelyssä ja ennenkaikkea tunneasioissa, kunhan myyjä osaa myydä.


Useimmat myymisen asiat voi lähes kuka tahansa oppia

Myyntikoulutuksen saat myös täysin omien tarpeidesi mukaan rakennettuna haluamaasi paikkaan.

Avoimissa myyntikoulutuksissa osallistujia on eri organisaatioista ja ne ovat erittäin kustannustehokas valinta. Voit ilmoittautua jopa yksin. Paikalle tarvitsee tuoda vain itsensä ja avoimen mielensä.
Kaikki ruokailu mukaanluettuna on järjestetty.

Seuraavaan avoimeen myyntikoulutukseen voit ilmoittautua kohdasta avoimet koulutukset tai kysy: pauli.vuorio@powercompetence.fi


Myyntikoulutusta voi saada monilla eri tasoilla ja tavoilla.

* Käytännön myyntioppi saadaan myyntityötä tekemällä. Tähän on kuitenkin vipuvarreksi kannattavaa aina hyvä myyntikoulutus, koska silloin ei tarvitse tehdä niitä lukuisia virheitä joita myyjät tekevät, kun he vain tekevät itseoppien myyntityötä. Pysyt myös ajan tasalla. Useimmat meistä ovat sokeita omille virheilleen ja yliarvoimme tai aliarvoimme helposti tietyt asiat.

* Verkkopalvelussa on kaikki myynnin osaaminen yhdessä paikassa, vuosimaksullakäytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa ja 7 päivää viikossa. www.myyntitaito.fi

* Avoimissa myyntikoulutuksissa.

* Tilaamalla kouluttaja toteuttamaan myyntikoulutusta.
Pyydä tarjous koulutuksesta josta on hyötyä pitkään.

* Coachaaminen ja konsultointi kouluttajan avulla. Tähän on monia keinoja.

Yhteistyö alkaa yhteydenotolla

Ystävällisesti
Pauli Vuorio
Puh 050 570 8163
pauli.vuorio@powercompetence.fi