facebook jako

Myyntikoulutus? Olet nyt oikealla sivulla!


Myyntikoulutus on elinehto myyntihenkilön motivaatiolle, taidoille ja itsevarmuuden ylläpitämiseksi.

Myyntikoulutus antaa keinoja tulla hyväksi myyjäksi tai edelleen kehittää ja kerrata hyviä myyntitaitojasi. Useimmat asiat ovat yleispäteviä ja toimivat millä myynnin osa-alueella tahansa on kyse sitten asiantuntijamyynnistä, kuluttajamyynnistä tai B2B-myynnistä.

Koulutuksien sisältö perustuu kokemukseen ja arvostettujen auktoriteettien toimiviin oppeihin. Henkilökohtainen myyntityö on tärkeä, usein edelleen tärkein osa yrityksen toimintaa.

Tänä päivänä kannattaa käyttää teknologiaa ja digiratkaisuja hyväksi ja kannattaa keskittyä jalostusarvoltaan korkeampaan tekemiseen. Ihminen kyllä voittaa vielä keskustelussa, luottamuksen saamisessa ja ratkaisujen esittelyssä, kunhan myyjä osaa myydä.


Myyntikoulutuksissa käsittelemme mm. seuraavia asioita:

Useimmat myymisen asiat voi lähes kuka tahansa oppia

Valmiissa kiitetyssä ohjelmassa koulutus sisältää laajan materiaalin, jonka osallistujat saavat paikan päällä, sekä lisäksi sähköisesti koulutuksen jälkeen.

Myyntikoulutuksen saat myös täysin omien tarpeidesi mukaan rakennettuna haluamaasi paikkaan.

Avoimissa myyntikoulutuksissa osallistujia on eri organisaatioista ja ne ovat erittäin kustannustehokas valinta. Voit ilmoittautua jopa yksin. Paikalle tarvitsee tuoda vain itsensä ja avoimen mielensä.
Kaikki ruokailu mukaanluettuna on järjestetty.

Seuraavaan avoimeen myyntikoulutukseen voit ilmoittautua kohdasta avoimet koulutukset tai kysy: pauli.vuorio@powercompetence.fi


Myyntikoulutusta voi saada monilla eri tasoilla ja tavoilla.

* Paras myyntioppi saadaan käytännön myyntityötä tekemällä. Tähän on kuitenkin vipuvarreksi kannattavaa aina myyntikoulutus, koska silloin ei tarvitse tehdä niitä lukuisia virheitä joita myyjät tekevät, kun he vain tekevät itseoppien myyntityötä. Pysyt myös ajan tasalla. Useimmat meistä ovat sokeita omille virheilleen ja yliarvoimme tai aliarvoimme helposti tietyt asiat.

* Lukemalla -laittaen itse käytäntöön. Myynnin kultaisen kirjan ja aktiivisen henkilökohtaisen myyntityön koulutusmateriaalin saat tilattua täältä www.kultainenkirja.fi

* Verkkopalvelussa on kaikki myynnin osaaminen yhdessä paikassa, vuosimaksullakäytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa ja 7 päivää viikossa. www.myyntitaito.fi

* Avoimissa myyntikoulutuksissa joita on harvakseltaan. Silloin pääsee osallistumaan vaikka yksin.

* Tilaamalla kouluttaja toteuttamaan myyntikoulutusta.
Pyydä tarjous koulutuksesta josta on hyötyä pitkään.

* Coachaaminen ja konsultointi kouluttajan avulla. Tähän on monia keinoja.

Yhteistyö alkaa yhteydenotolla

Ystävällisesti
Pauli Vuorio
Puh 050 570 8163
pauli.vuorio@powercompetence.fi