HAE 6000,00€ ARVOISTA INNOVAATIOSETELIÄ

Innovaatioseteli auttaa kasvattamaan ja kehittämään sekä yrityksen omaa liiketoimintaosaamista että asiakaskuntaa.

Innovaatiosetelissä avustuksen määrä on vuonna 2023 kuusituhatta (6 000) euroa ja 100 %
ostettujen palvelujen arvonlisäverottomasta määrästä. Voit käyttää tämän summan ostaaksesi palveluita palveluntuottajalta. Yrityksesi voi saada setelin vain kerran.

Avustus maksetaan yrityksellesi sen jälkeen, kun olet hyväksynyt palveluntuottajan toimittaman
työn ja maksanut tämän palkkion.

Innovaatioseteli on tukimuotoinen rahoitus pienille ja keskisuurille yrityksille liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvuun. Innovaatioseteli on tarkoitettu yrityksesi innovaatiotoimintaan liittyvien asiantuntijapalveluiden hankkimiseen ulkopuoliselta palveluntarjoajalta. Innovaatiotoiminta tarkoittaa toimenpiteitä, joilla yrityksesi kehittää uusia tuotteita, palveluita tai prosesseja ja hankkii palveluna tässä tarvittavaa tietoa ja osaamista.

Autamme maksutta selvittämään, voiko yrityksesi saada innovaatiosetelin ja hoidamme tarvittaessa puolestanne myös hakuprosessin sekä raportoinnin.

 • Innovaatiosetelin myöntää Business Finland, joka tarjoaa kansainvälistymis- ja innovaatiorahoituspalveluita yrityksille.
 • Innovaatiosetelillä yritys voi selvittää uuden tuotteen, palveluidean tai keksinnön jatkokehityskelpoisuutta.
 • Innovaatiotoiminta tarkoittaa toimenpiteitä, joilla yritys kehittää tuotteitaan, palvelujaan tai prosessejaan tai hankkii palveluna uutta innovaatiotoiminnassa tarvittavaa tietoa ja osaamista
 • Innovaatioseteli ei ole tarkoitettu jo vakiintuneen palvelun tai tuotteen kehittämiseen, markkinointiin, viestintään tai verkkosivujen tekoon. Setelillä ei myöskään voi ostaa koulutusta eikä tukea investointia järjestelmien hankintaa.
 • Toiminimelle ei myönnetä innovaatioseteliä.

Esimerkkejä mihin innovaatiosetelin voit käyttää:

 • Tuotekehityspalvelua: Haluat esimerkiksi nopeasti selvittää jatkokehityskelpoisuutta, käytettävyyttä tai markkinakelpoisuutta esimerkiksi demojen, prototyyppien, testauksen ja kokeilujen avulla.
 • Selvittää valmiuksia ja mitä muuta vaaditaan kansainvälistymiseen.
 • Tarvitset ulkopuolisen asiantuntijan lausuntoa, arviota ja testaus- tai mittauspalvelua.
 • Tarvitset tukea patentteihin, mallisuojiin ja tavaramerkkeihin liittyviin selvityksiin, kuten uutuus-, patentoitavuus- sekä toiminnanvapaustutkimuksiin tai apua näiden hakuprosessiin.
 • Haluat hyödyntää tieteen ja tutkimuksen tuloksia liiketoimintasi kehittämisessä.
 • Sinulla on tuotteeseen tai palveluun liittyvä ongelma, jonka ratkaisemiseen tarvitset apua
 • Palvelumuotoilu: Voit hyödyntää Innovaatioseteliä vaikkapa uuden palvelun kokonaismuotoilussa tai keskittyen esimerkiksi digitaalisiin osioihin.

Hyötyjä:

Saat ulkopuolisen asiantuntijan näkemystä, tietoa ja osaamista koko rahalla 100% avustuksena palvelujen arvonlisäverottomasta määrästä!

Palvelun yhteydessä käydään käytännössä läpi aina yrityksen perustoimintaa, jolloin saat usein ohessa "kaupan päälle" ulkopuolista ammattimaista näkemystä myös yrityksen perustoimintaan.

Kumppaninamme pääset rahoituspolulle, joka mahdollistaa optimoidun rahoituksen kehitykselle ja verkostomme ansiosta kaikkea haluamaasi apua kehitysrahoituksien saamisen lisäksi projektien toteuttamiseen. Sinun ei tarvitse ihmetellä ja kompastua hakemusten tekemisen ja käytännön kanssa. Innovaatioseteli on usein paras alku oikealle polulle.

Ota yhteyttä heti ja selvitetään saatko innovaatiosetelin hyödyn itsellesi.

Alexander Reuterhorn
Puh 041 531 0000
alexander@powercompetence.fi
Pauli Vuorio
Puh 050 570 8163
pauli.vuorio@powercompetence.fi

Autamme kokemuksella maksutta selvittämään, voiko yrityksesi saada innovaatiosetelin ja autamme kaikessa tarvittavassa. Toimimme usein myös ns. virka-ajan ulkopuolella joustavasti.